Camping Apeldoorn; Helfterkamp in Vaassen

Camping Apeldoorn

Op slechts 10 kilometer van Apeldoorn vindt u in Vaassen Camping De Helfterkamp. In de omgeving is meer dan genoeg te doen. U kunt een dagje gaan winkelen in Apeldoorn en De Helfterkamp ligt ook vlakbij Paleis Het Loo en de Apenheul. Vaassen ligt midden op de Veluwe, dus voor rust en de natuur bent u bij Camping De Helfterkamp ook aan het goede adres. U kunt terecht van maart tot en met oktober, maar twijfel niet om ook buiten het seizoen contact te zoeken met De Helfterkamp. De eigenaren Bart en Kirsten staan altijd voor u klaar.

Kamperen op de Veluwe

Weg van huis, genieten van de buitenlucht en de vrijheid, dat is kamperen. Bij De Helfterkamp kunt u terecht met uw eigen tent, caravan of camper. Ook uw hond is welkom. Fietsers of wandelaars vinden een plek op het trekkersveld van de camping.
Kampeerders met kinderen kunnen kamperen op een veld met speeltoestellen. Wilt u meer rust, dan hebben wij ook ruime plekken en velden zonder speeltoestellen. Iedereen is welkom bij Camping De Helfterkamp.
Op www.helfterkamp.nl vindt u de actuele tarieven voor een kampeerplaats.

Genieten van comfort in een caravan of bungalow

Heeft u zelf geen caravan, maar wilt u wel kamperen? Bij De Helfterkamp kunt u een caravan huren. Kamperen kan zowel in een tourcaravan als een stacaravan. Een tourcaravan biedt u ook de mogelijkheid om het kamperen met caravan een keer uit te proberen voordat u zelf een caravan aanschaft.
Met een stacaravan heeft u net iets meer comfort, maar geniet u wel van de rust en de gezelligheid van een camping. In een stacaravan heeft u bovendien uw eigen sanitair. Er zijn stacaravans voor 2-4 personen en XL-caravans voor 2-6 personen. Ook kunt u vakantie komen vieren in de ruime gelijkvloerse bungalow op de camping.
Op www.helfterkamp.nl vindt u meer informatie over de accommodaties.

Faciliteiten

De kampeerplekken hebben elektriciteit, grijswaterafvoer en er is gratis wifi. Voor de kinderen worden er diverse activiteiten georganiseerd. De Helfterkamp is niet voor niets verkozen tot mooiste groene ANWB-camping van 2019. Als natuurliefhebber komt u hier helemaal aan uw trekken.

Kom genieten bij Camping De Helfterkamp, de groenste camping vlakbij Apeldoorn.