Caruso kledingmerk

Caruso

Sinds 1958 is het Italiaanse kledingmerk Caruso op de markt. De populariteit van dit originele merk wordt nog elk jaar groter. Steeds weer, weet Caruso de collectie uit te breiden met unieke ontwerpen voor de man. De materialen die worden gebruikt, geven deze kledingstukken een chique aanblik en met de honderden naaisters die het juiste nauwkeurige werk verrichten, heb je uiteindelijk een geweldig kledingstuk.

Ook ik, (35-jarige zakenman) ben helemaal idolaat van de kledingstukken van Raffael Caruso. Oke, er zit een prijskaartje aan, maar wanneer je een goed colbertjasje hebt of een mooi op maat gesneden pak, dan kun je daar alle kanten mee uit. Een goede combinatie met een mooi overhemd of cashmier trui geeft weer een geheel andere uitstraling.

Caruso kleding dragen

Regelmatig koop ik kledingstukken van het merk Caruso. Voor elke gelegenheid is er een mooi jasje. Een materiaal als zijde heeft een chique look en draagt erg prettig. Voelt zacht aan op de huid. Kleding van dit merk is eigenlijk tijdloos en altijd weer trendy met het juiste overhemd. Ook combineer ik soms een jasje met een mooi fashionable t-shirt, wat weer een stoere aanblik geeft. Spijkerbroek of een mooie chino pantalon, kunnen altijd met jasjes van het merk Caruso worden gecombineerd.

Pauw.com

Al sinds de jaren ’40, is het winkelconcern Pauw een vooraanstaand modehuis in Nederland. Pauw begon na de tweede wereldoorlog in Amsterdam, als een vernieuwende kledingwinkel, welke sinds de jaren ’60 een aangepast concept ging hanteren. De beide dochters van de oprichter gingen avant-garde merken toepassen in het assortiment. Onbekende merken die vanuit Parijs, Londen en Milaan kwamen, werden bij het winkelend publiek met gejuig ontvangen. Actuele kleding met weer een geheel andere snit dan de Nederlander was gewend. Vanaf 1980 is Pauw meer energie gaan steken in de mannenmode, De Italiaanse kledingstijl heeft een grote aantrekkingskracht op mannen, zo ook het merk van Raffaele Caruso.

Tijdloos en altijd actueel

Het laatste kledingstuk wat ik heb gekocht bij Pauw.com is de “double breasted overjas met visgraatprint”. Ik heb al heel wat Caruso’s in mijn garderobekast hangen, dus zou gemakkelijk een online bestelling kunnen doen. Toch ga ik graag zelf even langs in de winkel. Wil je echter een online bestelling doen? Er zitten bij Pauw deskundige medewerkers, die verstand van zaken hebben en je via telefoon of email van alle adviezen kunnen voorzien.

Ben je na alle advies toch niet helemaal tevreden over de kleur of maat, dan kan het artikel worden omgeruild en kun je snel worden voorzien van een ander kledingstuk die wel de juiste kleur of maat heeft.

Live winkelen
Al ben ik 35 jaar, ik ben nog een ouderwetse shopper die het prettig vindt om kleding even te passen. De visgraat overjas is gemaakt van wat grovere wol en past prima over een donker pak. Deze jas is eigentijds, dus ik hoop er in de komende winters nog lang plezier van te hebben!