Gorilla Wear workout shorts Review

Workout Shorts

Ga jij vaak naar de gym, maar vindt je het altijd moeilijk om de juiste kleding uit te zoeken? Kleding welke voldoet aan jouw eisen, als het gaat om goede pasvorm, ventilatie en goed praktisch gebruik. Gorilla wear heeft hierover nagedacht en hebben speciaal voor de gym fanaat, voor de sporter workout shorts ontworpen voor elke pasvorm en elke sport.

Op de website van Gorilla Wear vind je werkelijk elk soort workout shorts. Zo verkoopt Gorilla Wear workout shorts welke heel kort zijn, maar ook thigh high workout short of workout short welke tot knielengte komen. De workout shorts van Gorilla Wear zijn ook in allerlei kleuren verkrijgbaar. Zo hoef je niet elke keer dezelfde kleur aan te doen! De workout shorts zijn bijvoorbeeld in de kleuren neon geel, rood, grijs, zwart. Groen, bruin, wit, blauw, legerprint en camouflage print te vinden. Vanwege het ruime assortiment vind je gegarandeerd de workout short voor jou.

Gorilla Wear houdt er rekening mee dat niet een ieder dezelfde maat draagt, maar wel een ieder zich prettig wilt voelen tijdens het sporten. Vandaar dat Gorilla Wear kleding voor iedereen maakt. Ze hebben maten vanaf XS tot en met 5XL. Voor elke maat is er een broek. Ook houden zij rekening met de prijzen. Gorilla Wear verkoopt goede, stevige workout shorts die erg lang meegaan en welke je al vindt vanaf €10,00 per stuk.

Omdat wij van Gorilla Wear er alle begrip voor hebben dat je jouw workout shorts deze week nog naar de gym wilt aandoen zorgen wij voor de snelle afhandeling van jouw bestelling. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen 24 uur aan jou wordt verzonden. Zo hoef je geen ongemakkelijke kledingstukken meer aan te doen naar de sportschool! Wij hebben er alle begrip voor dat je de workout shorts van Gorilla Wear eerst zou willen passen thuis, om zo te kunnen beslissen of deze wel echt iets voor jou zijn. Om deze reden stellen wij jou in de gelegenheid om na ontvangst van de workout shorts te een rustige keuze te maken en in geval je het nodig acht binnen 14 dagen de workout shorts aan ons retour te zenden. Heb je meer dan alleen workout shorts besteld en heeft jouw bestelling een waarde boven de €99,-? Dan worden er geen verzendkosten aan jouw bestelling toegevoegd. Dan geniet je van gratis verzending! Plaats dan vandaag nog jouw bestelling en ontvang gauw jouw eigen Gorilla Wear workout shorts.