Mijn Woolrich jas is echt een topjas!

Woolrich Jas

Ik heb een heerlijke winterjas gekocht bij Pauw.com. Hij is van het merk Woolrich en is perfect voor de koude wintermaanden. Ik ben zelf nogal een koukleum en daarom wilde ik ook een jas van dit merk hebben. Mijn moeder heeft namelijk al jaren een Woolrich jas en zij klaagt nooit dat ze het koud heeft. Ze is nog altijd superblij met de jas en hij ziet er ook steeds uit als nieuw, dus dat klonk erg goed. Na lang kijken en vergelijken, ben ik uiteindelijk voor de groene W’s Bow Bridge jas gegaan.

De W’s Bow Bridge winterjas is heerlijk warm, dus dat komt goed uit als het zeer koud is. De jas is gevuld met dons en dat isoleert enorm goed! De buitenkant is gemaakt van de waterbestendige Ramar-stof, dus je kunt er prima mee fietsen in de regen of lopen in de sneeuw. Daarnaast heeft de jas ook nog een mooie en afneembare kraag van vossenbont. Dit vind ik erg fijn, want zo lijkt het alsof je twee jassen in één hebt. Soms draag ik de jas namelijk zonder kraagje voor een meer casual look, terwijl de jas met kraag meteen een stuk chiquer is. Deze Woolrich jas ziet er sowieso elegant uit, in tegenstelling tot veel andere winterjassen die ik heb gezien. De W’s Bow Bridge heeft namelijk een minimalistisch design, kleedt mooi af en maakt je dus absoluut niet dik.

Tenslotte ben ik helemaal gek op de prachtige groene kleur van mijn jas. De meeste winterjassen die ik heb gehad, zijn zwart of donkerblauw. Nu wilde ik eens iets nieuws hebben, maar ik wilde ook weer niet een al te opvallend kleurtje. De groene kleur van deze Woolrich winterjas is dus net weer even wat anders dan normaal, maar tegelijkertijd is de kleur bijna overal goed mee te combineren. De jas staat bijvoorbeeld heel mooi bij donkerblauw, zwart en bruin en dit zijn toch de kleuren die ik voornamelijk in de winter draag. Echt een topjas dus!