Uw specialist voor het frezen van stobben

Stobben frezen

Als een boom is omgewaaid of wanneer u een boom heeft omgezaagd, is de boom natuurlijk niet geheel weg. De boomstronk blijft in de grond achter. Het is vaak lastig om de stobbe geheel te verwijderen. De specialisten van Richard Wigink Holten hebben veel ervaring met het frezen van stobben. Laat u het professionele freeswerk daarom met een gerust hart over aan Richard Wigink Holten.

Waarom stobben wegfrezen?

U kunt er natuurlijk voor kiezen om de stobbe te laten staan en te wachten tot de natuur zijn werk doet. Sommige stobben en wortels worden langzaam afgebroken door zwammen, maar bij andere soorten bomen loopt de stobbe weer uit. Hoe dan ook, is het een langdurig proces. Soms is het mogelijk om een boomstronk met de hand uit te graven. Dit is het geval als u te maken hebt met een kleine boomstronk, maar vaak zitten de wortels zo diep, dat u toch een frees nodig hebt. Door de stobben weg te frezen, bent u in één keer van uw stobben af. Fijn als u bijvoorbeeld op die plek een terras wilt aanleggen of een overkapping wilt plaatsen.

Machinaal stobben frezen

Richard Wigink Holten verwijdert uw stobben met een professionele frees. Met een makkelijk wendbare en krachtige frees worden uw stobben verwijderd. Met de frees op rupsbanden kan bijna elke locatie bereikt worden en laat de frees ook geen sporen op uw gazon achter.
Mocht dit nodig zijn, dan verzorgt Richard Wigink Holten ook de Graafmelding bij het Kadaster. Zo hoeft u nergens naar om te kijken.

Contact

Op www.wigink.nl vindt u meer informatie over de werkwijze en kunt u telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken voor advies en een vrijblijvende offerte.