Jacob Cohen, exclusief

Jacob Cohen Jeans

Het modemerk Jacob Cohen is gespecialiseerde in exclusieve jeans en luxe chino’s. Om dit te bereiken maken ze gebruik van de beste stoffen en denim ter wereld. De broeken zijn met de hand gemaakt en beschikken hierdoor over een perfecte pasvorm en draagcomfort.

Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden is Jacob Cohen een Italiaans designlabel. Opgericht door Tato Bardelle in 1985, en in 2003 overgenomen door zijn zoon Nicola Bardelle, richt het merk zich op premium denim met wereldwijde verkooppunten.

De jeans zijn gemaakt van hoogstaande Japans Kurabo denim, gecombineerd met een speciale was die is ingebracht met Grieks puimsteen. Voor de kleur kiest Jacob Cohen voor natuurlijke verfsoorten zonder heftige chemicaliën. Het resultaat is een unieke jeans om jarenlang te dragen. Alle modellen zijn voorzien van een metalen knoopsluiting.

De modellen 622 zijn slim-fit jeans met een moderne uitstraling. Door de perfecte pasvorm zit de jeans zowel boven als onder strak om het been. Deze jeans passen goed bij de hedendaagse modetrends. De modellen met de toevoeging ‘J’, zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit denim. De ‘limited edition’ modellen zijn exclusieve, tijdelijk verkrijgbare jeans waarmee de drager een duidelijk statement maakt.

Deze jeans met zijn 5 zakken zijn zeer goed te combineren met een overhemd en jasje, maar ook meer casual met een polo. Ze staan goed boven sneakers, maar zeker ook met meer formele schoenen. Door de perfecte pasvorm voelen de jeans zeer comfortabel aan op de huid, en zijn hierdoor één van de beste jeans die verkrijgbaar zijn.

Naast de jeans heeft Jacob Cohen ook een fijne selectie aan Bobby Wool Chino’s. Door een lichte stretch beschikken deze modellen over een zeer comfortabel draagcomfort. Deze broeken in diverse kleuren passen in iedere garderobe van elke modebewuste man. Hierdoor zijn deze modellen geschikt om te dragen bij iedere gelegenheid.