Roeitrainer review JTX Freedom Air

Opvouwbaar, robuust en duurzaam, de JTX Freedom Air roeitrainer levert een uitdagende training zonder je persoonlijke ruimte op te leggen. Door een combinatie van lucht- en magnetische weerstand te gebruiken, kan deze machine zelfs de meest geavanceerde gebruikers in het zweet werken.

Dit product is goed gemaakt en is uitgerust met de meeste functies die gebruikers willen zien, zoals draadloze hartslagmeting en voorgeprogrammeerde trainingen.

Duurzaam en gym-kwaliteit

JTX heeft het duidelijk ontworpen om zwaar gebruik te weerstaan. Hoewel het niet is ontworpen voor commercieel gebruik, kan het mogelijk bestand zijn tegen misbruik van een chaotische sportschool.

Dankzij het duurzame frame en ontwerp kan de machine een maximaal gebruikersgewicht van 130 kg dragen.

Het frame is gemaakt van versterkt aluminium en is ook voorzien van het MotionRail-systeem van het bedrijf. Het MotionRail-systeem zorgt voor een soepele en stabiele roei-ervaring.

Deze machine ziet eruit alsof hij thuishoort in een sportschool, hoewel hij niet de hoogwaardige functies mist die je zou verwachten in uw plaatselijke gezondheidsclub.

Weerstand

Dit is een sterke luchtroei-machine die je verzekert van kracht- en duurtraining van sportschoolkwaliteit. Bovendien beschikt het over DualTorque-luchtstroom en elektromagnetische weerstand. Als je de twee combineert, ben je zeker van een intensieve trainingssessie.

Of je nu een professional of een amateur bent, de JTX-roeitrainer past bij je. De reden hiervoor is dat de roeitrainer 16 weerstandsniveaus heeft. Zo kies je het weerstandsniveau dat perfect bij je past. Ook als je een extreem intensieve trainingssessie wilt, kunt je met deze machine dat probleemloos doen.

Troosten

Dit is een van de beste roeimachines met de meest geavanceerde console. Vergeet de kleine LCD-schermen op de meeste roeiers die er zijn. Terwijl andere roeimachines alleen details van uw trainingsstatistieken bieden, gaat deze een stap verder.

Deze JTX roeier wordt geleverd met een innovatieve console. Naast de 16 weerstandsniveaus krijg je 8 trainingsprogramma’s om je op weg te helpen. Hiermee kunt je zeker zijn van een geavanceerde en gepersonaliseerde trainingssessie.

Er zijn ook enkele hartslaggestuurde programma’s, wat niet gebruikelijk is bij de meeste roeiers. Als je wilt, kun je een draadloze borstband gebruiken wanneer je met dit kleine beest werkt. Deze riem wordt echter apart verkocht.

Je kunt deze monitor gebruiken om uw afgelegde afstand, omwentelingen, tussentijd, hartslag, snelheid, verbrande calorieën en meer bij te houden. Al deze worden weergegeven in de stijlvolle blauwe schermmonitor. Het is ook voor iedereen gemakkelijk te bedienen, zelfs voor een beginner.

Instelbare functies

Naast een duurzaam frame en soepele beweging, biedt de machine ook verstelbare functies voor een betere pasvorm.

De 6-punts verstelbare voetensteun stelt gebruikers in staat om tijdens het roeien de meest natuurlijke voetpositie te vinden. De positie van het scherm is ook verstelbaar, zodat je het gemakkelijk kunt zien tijdens het sporten.

Het stuur heeft een ergonomische buiging die een natuurlijke hand- en armpositie mogelijk maakt.

Het zou leuk geweest zijn om enige verstelbaarheid in het zitgedeelte te zien, maar dankzij de ergonomische handgreep en bewegende voetplaten kunnen gebruikers zich concentreren op de vorm in plaats van een comfortabele houding te vinden.

Opvouwbaar ontwerp

Luchtweerstandsmachines hebben doorgaans een grotere voetafdruk alleen omdat ze grote vliegwielen en verlengde stoelrails hebben. Deze eenheid is niet anders.

In gebruik heeft het afmetingen van 225 cm (l) x 58 cm (b) x 58 cm (h). Ja, hij neemt behoorlijk wat ruimte in beslag, maar hij kan ook worden opgevouwen om tussendoor gemakkelijk op te bergen.

Het heeft echter afmetingen van 112 cm (l) x 58 cm (b) x 150 cm (h) wanneer het is opgevouwen. De machine kan verticaal worden opgevouwen om ruimte te besparen, en de bevestigde wielen maken het gemakkelijk om deze machine naar de hoek van een kamer of een kast te verplaatsen voor opslag wanneer deze niet wordt gebruikt.

De vouwfunctie is leuk, en de mogelijkheid om de machine tussendoor te kunnen verplaatsen, is een extra voordeel dat mensen met kleinere huizen zullen waarderen. De machine weegt ongeveer 38 kg.

Ons oordeel

Over het algemeen is JTX Freedom Air sterk en betrouwbaar genoeg. Je zult het gemakkelijk gebruiken en genieten van een comfortabele trainingssessie. Of je nu een professional bent of een amateur, je kunt deze roeier comfortabel gebruiken en genieten van een intensieve training.