Sporten wanneer je maar wil met deze hometrainer!

Ik ben helemaal fan van mijn nieuwe hometrainer die ik heb gekocht bij Fitnessapparaat.nl. Ik ben voor de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer gegaan en hij voldoet aan al mijn eisen. Sinds ik dit ding in huis heb, vind ik het helemaal niet erg meer om te sporten. Het maakt mijn leven echt makkelijker en ik vind het fijn dat ik nu ieder moment van de dag aan mijn conditie en gezondheid kan werken.

Een van de redenen waarom ik voor deze hometrainer van VirtuFit heb gekozen, is vanwege de (gratis!) bijgeleverde Training DVD. Hier staan nuttige filmpjes op waarin uitgelegd wordt hoe je je hometrainer optimaal kunt gebruiken. Je leert op een andere manier kijken naar je hometrainer en komt te weten hoe je de oefeningen op de juiste manier moet doen. Ook staan er complete lessen op de DVD, dus het enige wat je hoeft te doen is het filmpje opzetten en de instructies volgen. Binnen no time heb je alweer een workout erop zitten! Naast deze handige DVD maak ik ook regelmatig gebruik van de 24 progamma’s die op de hometrainer zitten. Er staan 12 voorgeprogrammeerde trainingen op en je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een wattage-programma, weerstandstraining, krachttraining, vetverbranding-training en hartslagtraining. Er is dus voor ieder wat wils en ik vind het superleuk om veel af te wisselen, zodat sporten nooit saai wordt. Op het grote LCD-scherm kun je tijdens de training duidelijk zien hoe hard je gaat en wat de tijd, afstand, hartslag en calorieverbranding is. Dit motiveert mij alleen maar extra veel om alles uit mijn workout te halen!

Verder vind ik de VirtuFit hometrainer ook fijn omdat je hem altijd kan verstellen naar jouw ideale positie. Het zadel is groot en ergonomisch ontworpen en je kunt hem zowel verticaal als horizontaal verstellen zodat je altijd in de goede houding zit. Mijn man en ik gebruiken allebei deze hometrainer, maar mijn man is een stuk langer dan ik. Wij kunnen nu met deze hometrainer dus de zadel gewoon verstellen zodat we er allebei comfortabel op kunnen sporten. Superhandig dus! Ook zijn de handgrepen en de voetriemen natuurlijk verstelbaar om je ideale fietshouding te ondersteunen. Daarnaast maakt de hometrainer bijna geen geluid, dus je kunt hem dag en nacht gebruiken zonder je medebewoners of buren te storen. Al met al kan ik deze geweldige hometrainer echt aanraden aan iedereen die lekker wil sporten wanneer ‘ie maar wil!