Vakantiepark Veluwe, lekker tot rust komen

Vakantiepark Veluwe

Even ertussenuit gaan hoeft helemaal niet ver weg of duur te zijn, want in eigen land valt er ook nog genoeg moois te ontdekken. Neem nu de Veluwe, een prachtig natuurgebied waar je helemaal tot rust kunt komen! Je kunt bijvoorbeeld met familie en vrienden een bungalow huren bij Kastelenhof.nl. Al sinds 1959 komen mensen uit binnen- én buitenland hiernaartoe om te genieten van de natuurrijke omgeving.

Moderne en luxe bungalows

Kastelenhof.nl is een hét vakantiepark van de Veluwe met een echte passie om het iedere gast naar zijn zin te maken. Voor de kleine kinderen is er een hele leuke speeltuin, dus vervelen zit er niet bij. Daarnaast zijn alle huisjes ook voorzien van een combi-magnetron, radio- en cd-speler, tv, koffiezetapparaat en heerlijk zachte dekbedden en kussens op de bedden. Een ander voordeel van dit bungalowpark is dat het volledig autovrij is. Dit betekent dus dat je echt ultieme rust zult hebben tijdens je verblijf! De bungalows liggen ook met voldoende ruimte van elkaar af, dus elk huisje heeft genoeg privacy.

Wat te doen in de omgeving?

In de omgeving kun je natuurlijk wandelen, fietsen of hardlopen in de Veluwe. Ook activiteiten zoals hutten bouwen, klimbossen en safari’s zijn erg populair en leuk om te doen. En heb je huisdieren? Dan zijn deze uiteraard ook van harte welkom om te verblijven! Tegenover het bungalowpark is namelijk een hondenlosloopgebied, dus je kunt lekker ravotten met je trouwe viervoeter. Als je even genoeg hebt van de natuur, dan kun je ook nog de nabijgelegen bezienswaardigheden bezoeken. Maak er dus een leuke dagtrip van! Apenheul, Julianatoren, Ouwehands Dierenpark en Dolfinarium zijn slechts een aantal voorbeelden van leuke dingen die je makkelijk vanuit het bungalowpark kunt doen. Na zo’n dagje wandelen of dierentuinbezoek plof je gewoon lekker neer op de bank in je bungalow en als de avond valt, kun je genieten van de heerlijke stilte om je heen!