Camping Veluwe, gezellig tot rust komen

Vakantie Veluwe

Op zoek naar een camping op de Veluwe, geschikt voor een rustige ├│f een gezinsvakantie? Camping de Helfterkamp is gelegen in het bosrijke Vaassen, hartje Veluwe. De sfeer is gemoedelijk en gezellig en er is van alles te doen voor kinderen. Maar: je kunt er ook genieten van de rust en natuur. Op deze ANWB-camping heb je de keuze uit 160 ruime toerplaatsen.

Ruime keus aan accommodaties bij Camping de Helfterkamp op de Veluwe

Bij deze camping huur je verschillende accommodaties. Zo is er voor iedereen wel iets te vinden. Kies jouw ideale vakantieverblijf:

  • Stacaravan voor twee tot vier personen
  • Stacaravan XL voor twee tot zes personen
  • Tourcaravan voor twee tot vijf personen
  • Vakantiebungalow voor twee tot vijf personen
  • Een kampeerplek

De vakantieverblijven zien er net uit en zijn goed onderhouden. Voor een zorgeloze vakantie!

Genoeg te beleven bij Camping de Helfterkamp

Jong en oud heeft een topvakantie bij deze camping op de Veluwe, want er is genoeg te beleven. De kids kunnen heerlijk uitrazen op de vele speelplaatsen met speeltoestellen, in de Speelweide of bij de Kikkerpoel. Zo krijg je je kinderen gemakkelijk achter hun scherm vandaan en de natuur in. Het animatieteam organiseert leuke activiteiten waarbij nieuwe vriendschappen ontstaan. Denk aan sprookjestochten en spooktochten. Ook voor volwassenen zijn er leuke activiteiten, zoals muziekavonden, proeverijen en jeu de boules. De rust opzoeken? Maak een wandeltocht of fietstocht in deze prachtige omgeving. Er is 100% wildgarantie.

Goede faciliteiten voor een zorgeloze vakantie


Natuurlijk wil je zorgeloos kunnen genieten van je vakantie en daarom zijn goede faciliteiten heel belangrijk. Bij deze camping op de Veluwe geniet je van kosteloze wifi, nette sanitaire ruimtes, een vers-brood-service, een milieustraat en een receptie met winkeltje. Er is altijd een medewerker aanwezig voor het beantwoorden van al je vragen. Deze kan ook gelijk helpen bij het vinden van de leukste dagjes uit in de omgeving van Vaassen. Zin in een heerlijke zorgeloze vakantie op een luxe camping op de Veluwe? Kom gauw een kijkje nemen of boek meteen op Helfterkamp.nl!