Common Projects voor in de winter

Common Projects

Ik ben enorm tevreden met mijn nieuwe Common Projects suède Chelsea Boots. Deze aankoop stond al erg lang op mijn verlanglijstje en na lang wikken en wegen heb ik ze uiteindelijk toch besteld bij Pauw.com. Nu ik de schoenen heb, ben ik erg blij dat ik ze heb gekocht, want ik doe ze bijna iedere dag aan! Het zijn de perfecte herfst- en winterlaarzen en de kwaliteit is supergoed.

De suède laarzen hebben een bruin kleurtje en dat ziet er meteen heel “herfstig” uit. Ik had nog geen bruine laarzen in mijn schoenencollectie, dus ik ben blij dat ik nu deze Common Projects boots heb. Ze zijn perfect te combineren met bijvoorbeeld een blauwe spijkerbroek en een beige gebreide trui voor een casual look. Wat ik zo mooi vind aan deze laarzen is dat ze een minimalistisch design hebben en dus geen onnodige tierlantijntjes bevatten. Daarnaast lopen de laarzen ook nog eens heerlijk en zitten ze dus erg comfortabel. Soms krijg ik namelijk blaren als ik nieuwe schoenen moet inlopen, maar dat was bij deze laarzen dus gelukkig niet zo. De eerste dag dat ik ze aan had, liep ik uren door de stad zonder problemen en sindsdien draag ik ze het liefst iedere dag!

Verder ben ik erg tevreden over de kwaliteit van deze Common Projects boots. Ze zijn gemaakt van soepel, maar wel sterk suède. Suède is soms namelijk wel kwetsbaar, vooral bij schoenen. Gelukkig zijn deze boots gemaakt van hele mooie kwaliteit suède en kunnen ze goed tegen een stootje. Mij werd geadviseerd om ze alleen af en toe in te sprayen met beschermende spray en te borstelen met een speciaal suède-borsteltje, dus dat doe ik nu om de twee of drie maanden. Verder zien de laarzen er nog steeds heel erg goed uit en de minimale gebruikerssporen geven het een uniek karakter. Ik ben echt heel tevreden met deze Common Projects Chelsea Boots en ik zit er zelfs over te denken om ook een donkerblauw paar te kopen, zodat ik lekker kan afwisselen. Ik heb mijn huidige paar schoenen namelijk wel erg vaak aan en het zijn absoluut mijn lievelingsschoenen voor in de koude wintermaanden!