Fit dankzij betaalbare crosstrainer

Virtufit Crosstrainer

Verandering levensstijl
Sinds kort is Marieke aan het werk bij de klantenservice van een internetprovider. Daarnaast studeert ze voltijd aan een HBO opleiding. Ze houdt van de lekkere snacks in de kantine op het werk en op de campus. Op een zonnige zaterdag besluit ze met vriendinnen naar het strand te gaan. Ideaal bikiniweer. Marieke ziet er echter enorm tegenop om haar bikini aan te trekken. Ineens besluit ze dat zichzelf recht in de spiegel gaat aankijken. Ze stapt dapper op de weegschaal. Tot haar schrik ziet ze dat ze 7 kg is aangekomen. De vriendinnen van Marieke zeggen dat ze met 7 kg meer er ook helemaal prima uitziet. Toch kiest Marieke sinds deze zaterdag voor een andere levensstijl.

Zoektocht naar verantwoorde levensstijl
Marieke verdiept zich in een gezonde lifestyle. Ze trekt de conclusie dat gezond leven bestaat uit voldoende slaap, gezond eten en voldoende beweging. Het liefste sporten. Ze weet alleen niet hoe ze sporten in haar drukke leven moet inpassen. Op een avond loopt ze langs een appartementencomplex en ziet ze iemand op de 1e verdieping bezig met een crosstrainer. Dat lijkt haar wel wat. Ze struint internet af en komt op Fitnessapparaat.nl Haar enthousiasme wordt gewekt door een Virtufit iConsole Crosstrainer. De prijs is aantrekkelijk voor haar als student. Ze bestelt de crosstrainer ’s avonds om 20.00 uur en de volgende dag wordt deze al bezorgd. Marieke kan veilig betalen via Ideal.

Nieuwe levensstijl
Van Fitnessapparaat.nl mag Marieke nog een extra cadeau uitkiezen bij de bestelling. Ze kiest voor weerstandbanden. Sinds een maand traint Marieke dagelijks op de crosstrainer. Het wordt haar makkelijk gemaakt, doordat er een trainingsschema bij de crosstrainer is geleverd. Ze voelt zich een stuk fitter en dankzij het sporten en het gezonde eten is Marieke al 1.5 kg afgevallen. Een bijzondere ervaring. Geen sportschool en toch kan Marieke werken aan haar lichaam en fitheid. Marieke is dan ook erg blij met het bestaan van Fitnessapparaat.nl. Ze is een tevreden klant, want ze weet dat ze altijd op service kan rekenen.